Комплексувала через малі груди: Надя Дорофєєва знялася топлес (фото, відео)

"У мене гарні груди, але невеликі", - зізнається Дорофеєва.

Надя Дорофєєва стала героїнею свіжого номера журналу Vogue Ukraine. Співачка знялася у сміливій фотосесії та дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про життя після розпаду "Время и Стекло", сольний проект та прийняття себе, передають Патріоти України.

31-річна артистка зізналася, що під час своєї участі в дуеті вона носила виключно мішкуватий одяг. Вона соромилася своєї худорлявості і комплексувала через невеликий розмір грудей, оскільки вважала, що у поп-співачки має бути пишний бюст.

Фото: Vogue UA

"Я спеціально одягала щось об'ємне, щоб приховати субтильний верх. Я комплексувала і тільки років у 28 зрозуміла, що зі мною все нормально. У мене гарні груди, але невеликі, - а я думала, ну як же, у виконавиці поп-музики мають бути пишні груди - поділилася Дорофєєва. - Увесь час соромилася. Боже, це так безглуздо!".

Фото: Vogue UA

За словами Наді, сьогодні їй подобається, як змінюється світ, і що дівчата розуміють, що дуже важливо приймати себе.

"Хочеться сказати, що розтяжки - це нормально; комплексувати через свою худорлявість - нормально; соромитися високого росту - нормально. Хочеться говорити про це. Соромишся своєї худорлявості? Не треба! Носи модні піджаки", - зазначила зірка.

Наразі співачка вже зовсім не комплексує і сміливо може сфотографуватися без бюстгальтера. У свіжій зйомці для глянцю Дорофєєва позувала топлес, а також у піджаку на голе тіло.

Фото: Vogue UA


Джерело: VOGUE
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...