"Контроль над Маріуполем, Бердянськом, Мелітополем і Новою Каховкою важливіший, ніж над Херсоном": Російський політтехнолог розповів про плани Путіна до ганебних відступів

Призначення Сергія Суровікіна командувачем окупаційного угруповання збройних сил рф мало дві «справжні цілі». Про це у своєму блозі в Telegram пише російський політтехнолог Станіслав Бєлковський.

«Справжні цілі „генерала Армагеддон“ — забезпечення переходу рф-військ до повної й всеосяжної оборони на українських фронтах. М'яка, нібито ганебна (для Кремля) здача / жертва деяких окупованих українських територій. Відходити будуть, навіть якщо доведеться залишати якісь символічно важливі, але великі території, які важко захистити, — наприклад, правий берег Дніпра або північ Луганської області. Суровікін візьме на себе відповідальність за ці рішення».

Також Суровікіну, пише політтехнолог, доручено привести політичні цілі так званої «спецоперації» у відповідність із реальними військовими та економічними можливостями рф.

«Нову політичну мету сформулював путін в Астані: зберегти за рф сухопутний коридор до Криму узбережжям Азовського моря і лівим берегом Дніпра, щоб Київ знову „воду не вимкнув“. Для цього контроль над Маріуполем, Бердянськом, Мелітополем і Новою Каховкою важливіший, ніж над Херсоном, Лисичанськом і Сєвєродонецьком».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...