Копія батька: Донька Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу прилетіла до Туреччини (фото)

Ексчоловік співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу повідомив, що їхня 12-річна донька Софія прилетіла до нього, передають Патріоти України.

Як відомо, Софія разом з мамою мешкає у росії, де 9 червня Лорак влаштувала дівчинці день народження у Москві. Втім, Мурат, який, на відміну від колишньої дружини, залишився жити в Україні і підтримує нашу країну, принципово не захотів їхати до російської столиці.

Тож, як повідомив бізнесмен у сторіз своєї сторінки в Instagram, Софія прилетіла до нього у Туреччину, де Мурат наразі перебуває зі своєю новою дружиною Лілією.

Ексчоловік Ані Лорак з донькою та новою дружиною / © instagram.com/muratnalca

Налчаджиоглу показав, як з Лілією зустрічав доньку в аеропорті у Стамбулі. Схоже нова дружина бізнесмена зуміла знайти спільну мову з дівчинкою, вони прекрасно ладнають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни влаштували концерт на кордоні з Естонією, там відреагували (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:15

На прикордонній стороні Нарвського замку знову з'явився плакат із написом "Putin war criminal" ("Путін - військовий злочинець"), передають Патріоти України. Як повідомляє Естонська громадська телерадіомовна компанія ERR, Міністерство культури ухвалило ...

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...