"Корейців навчати російської мови - це рік-два": Експерт оцінив, чи підсилять армію РФ північнокорейські льотчики

Північна Корея відправила до РФ пілотів для навчань на російських бойових літаках. Проте навряд чи вони значно підсилять армію Росії. Таку думку висловив полковник ВПС України, льотчик- випробувач 1-го класу Олександр Лиходід в ефірі "КИЇВ 24", передають Патріоти України.

"Якщо Росія й підготує 10-20 північнокорейських льотчиків – це не підсилення", – сказав полковник ВПС України.

Він додав, що постає й мовне питання, адже корейців доведеться навчати російської, на що піде щонайменше рік.

"Корейців навчати російської мови – це рік-два. І ще питання: чи зможуть вони це зробити? Росіяни можуть їх навчити (опанувати літаки – ред.), нічого складного там немає. Тим більше, якщо вони літали на МіГ-29, перевчити на СУ-35... Це дорого, технологічно дуже складно. Не потягне Корея. Можливо, десяток-два... Підготовка, яка буде в них, не дозволить їм воювати ні з японцями, ні з Південною Кореєю, ба більше, американцями. Тому, на мою думку, з цього пуття не буде", – зазначив фахівець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Парашутисти планували зробити стрибки: В Росії здійснив жорстку посадку літак Ан-2 (фото)

неділя, 27 жовтень 2024, 17:00

В Росії у Ставропольському краї літак АН-2 здійснив жорстку посадку. В авіакатастрофу потрапило повітряне судно із 5 особами на борту. Про це із посиланням на регіональний главк МНС повідомляє російський телеграм-канал 112, передають Патріоти України. ...

Чергове "ноу-хау": Окупанти затоплюють біля Керченського мосту протидронові "їжаки" (фото)

неділя, 27 жовтень 2024, 16:51

Росіяни затоплюють протидронові "їжаки" у Керченській протоці. Про це повідомляє "Кримський вітер", передають Патріоти України. За інформацією передплатників каналу, наразі конструкції затоплюють ближче до судноплавного прольоту Керченського мосту. "Ок...