"Коротше: #щобл*робитьнах - це вічне питання, яке виникає після будь-якого наказу нашого президента", - волонтерка Ярова

"Взагалі не маю нічого проти військового обов’язку для жінки. Від слова " зовсім". Як показали 2014-2020 роки, жінки здатні не тільки плести сітки, варити вареники і передавати смаколики в поля, але й знаходити необхідні наркотичні засоби, коли їх ніде не було – товаришу майоре, занотуйте. Налагодити трафік кровоспинних препаратів зі США. Навіть потім купити за бюджетні кошти той же квіклот в Америці, з доставкою та розмитненням дешевше, ніж його закуповує армія США. Я вже не кажу про торги з сепарами за тіла та військовополонених. Про дівчат-снайперів мовчу – я на таке не здатна, але можу дуже якісно підносити патрони", - пише волонтерка, блогер та бізнесвумен Дана Ярова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В умовах, коли з агресором у нас спільний кордон близько 2000 км, і на тій стороні приходити до тями ніхто не збирається – ми всі повинні бути готові до будь-якого розвитку подій.

Але. Але я не розумію куди йти з документами, де ставати на облік, де проходити медкомісію, хто буде займатися моїми дітьми в разі мобілізації. Я, як роботодавець, мушу подати документи на облік моїх працівників, чи вони самі?

Коротше: #щобл*робитьнах – це вічне питання, яке виникає після будь-якого наказу нашого президента.

Я ось прям бачу медогляд.

- Ви давно були у гінеколога?

- Так, постійно проходжу медогляд.

- Ні, ваш гінеколог нам не підходить, йдіть до нашого.

- До вашого не піду, не довіряю йому.

- Вам що – жалко показати? Ну, тоді йдіть до проктолога.

- А може ви підете в те місце, яке мені жалко показати вашому гінекологу, зі своїм проктологом та іншими спеціалістами?

А тепер – стосовно важкості проходження служби. Слухайте, це тато може заснути біля хворої дитини, мама не засне ніколи. Це мама перші 5 років встає о 6 годині ранку, бо так встають спиногризи. Це мама може варити борщ, проводити одночасно сеанс психотерапії та паралельно гратися з дітьми. Це жінка може "тут працюю, тут пояснюю пропорції, тут співаю веселі пісеньку, тут мию с*ки, тут витираю блювотиння", паралельно проводячи робочу нараду по телефону.

Я, наприклад, з радістю піду десь постріляти на полігон, і буду звідти вести стріми і робити селфі, а ввечері з дівчатами буду мити кістки воєнним чинам, а чоловік хай вдома лишається.

З трьома дітьми, виробництвом, пропорціями, мітохондріями, лікуванням дітей, їх уроками та завданнями, вічно загубленим другими парами шкарпеток, пранням, вбиранням, трояндами та газоном влітку.

А я така буду слати йому листи: " жди меня, и я вернусь, всем смертям назло. Люблю, скучаю, мама". І – хрінак туда фотографію. І підпис: "коли дітям виповниться 18-ть – повідом мене про це. Люблю, цілую, ваша навіки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...