Кортеж "кадирівців" у Грузії отримав 40 штрафів за порушення ПДР

У Грузії кортеж "кадировців" отримав 40 штрафів за порушення правил дорожнього руху (ПДР) у період з 22 травня по 3 червня. Про це повідомляють "Новости Грузии", передають Патріоти України.

Зазначається, що лише на один автомобіль було зафіксовано 13 відеоштрафів за порушення правил дорожнього руху. Загальна сума штрафів за п’ять автомобілів 7450 ларі (до 3 тисяч доларів).

Більшість із них були виписані через перевищення швидкості. Згідно з документацією, судячи з дат порушень, машини перебували в Грузії з 22 травня до 3 червня.

Наразі МВС і Служба держбезпеки не прокоментували інформацію щодо того, чий кортеж перебував у Грузії і хто пересувався на цих автомобілях. Інформації щодо того, чи стягнуто суму штрафу, поки що немає.

Вранці 5 червня в грузинських ЗМІ з’явилися відеокадри кортежу машин з російськими номерами, який помітили на автомагістралі поблизу села Натахтарі. Пізніше в соцмережах опублікували фотографію тих самих машин, але в Батумі.

У соцмережах заявляють про візит до Грузії «кадировців». Зокрема, автомобіль із такими ж номерами можна помітити на сторінці бізнесмена Асламбека Ахметханова в Instagram.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...