Уявити собі важко, що нам іноді підсовують в магазинах. Клеєне м'ясо – кому б таке спало на думку? Виявляється, виробники навіть курку і біфштекс примудряються склеювати зі шматочків. Чи безпечно таке їсти? Про це розповіла харчовий технолог і експерт асоціації харчових досліджень, передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.
Дарина Охріменко купила м'ясо з клеєм: "Якісь шматки липкі та із їдким запахом – взагалі неможливо зрозуміти, що це. Розтерзане зсередини, а зовні схоже на цілий шматок курячого м'яса".
Дарина такого ще не бачила і вирішила зняти м'ясо на відео: "Воно було порізаним і з якоюсь дивною гелеподібною рідиною. Я пішла гуглити і там була якась зовсім дика інформація про те, що реально ось ці великі гарні шматки м'яса можуть склеювати між собою із маленьких шматків".
"Сьогодні" вирішили з'ясувати, чи дійсно клеїли куряче м'ясо, і показали відео харчовому технологу. "Видно, що структура м'яса ніби нетипова – тобто склеїли різні шматки та отримали цілий", – підтвердила харчовий технолог Олена Сидоренко.
Робити великі шматки з дріб'язку – ціла технологія. Склеюють стейки, біфштекси, що завгодно. М'ясний гуляш реалізується вже за іншими, нижчими цінами, у порівнянні з цілим шматком м'яса. "А додавання трансглютамінази дозволяє тримати разом всі ці шматки гуляшу і він виглядає як цілісний шматок м'яса, ніби це з грудинки або з іншої частини якоїсь", – пояснила Олена.
"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...
Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...