Корисно, смачно і не морочитися з духовкою: Шоколадне печиво без випічки, цукру та борошна і розпушувачів (фоторецепт)

Експертка із правильного харчування поділилася на своєму сайті рецептом корисного та смачного частування.


Якщо ви давно хотіли приготувати смачне печиво без грама цукру, борошна та розпушувачів – саме час це зробити. Найголовніше – ви від нього не наберете вагу, передають Патріоти України.

Експертка із правильного харчування Лана Форе поділилася на своєму сайті рецептом корисного та смачного частування – шоколадне печиво з вівсяними пластівцями.

Шоколадне печиво

Інгредієнти:

  • чорний шоколад – 100 г
  • вівсяні пластівці – 100 г
  • молоко – 130 мл
  • апельсин – 1 шт.
  • журавлина – жменя

Спосіб приготування:

Налийте в сотейник молоко, додайте шоколад та варіть, допоки шоколад повністю не розтопитися. Обов'язково помішуйте, щоб маса була однорідною, але не доводьте до кипіння.

Зніміть готову шоколадно-молочну суміш із вогню та всипте вівсяні пластівці.

Натріть цедру з апельсина й додайте туди, все ретельно перемішайте.

Далі візьміть пергамент, застеліть будь-який зручний посуд, викладіть ложкою печиво, додайте журавлину та відправте на 30 хвилин в холодильник.

Печиво буде чудовим, а головне – корисним доповненням до чаю, кави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...

Їх запідозрили в неповазі, але причина інша: Чому деякі військові не віддали Путіну честь на параді у Москві (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:28

На параді 9 травня у Москві раптом з’ясувалося, що більшість вищих офіцерів російської армії не знають її статуту. Про це свідчить уривок прямої трансляції заходу, що з’явився у соцмережах і викликав бурхливу дискусію серед так званих «z-патріотів», пе...