Кошовий розповів, як йому пропонували мільйони доларів, щоб він "завів" потрібну людину до "Слуги народу"

Художній керівник Студії "Квартал 95" та близький друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий розповів, як його дружбою з керівником країни неодноразово хотіли скористатися, передають Патріоти України.

За словами Кошового, коли Зеленський вирішив йти у президенти, Євген одразу сказав другу, що його в політиці не буде. Тим не менш, до "квартальця" також зросла увага після того, як Володимир Олександрович очолив країну.

Ба більше, одного разу Кошового просили, аби він "завів" людину до списку партії "Слуга народу". За це актору пропонували 10 мільйонів доларів. "Під час парламентських виборів я міг би стати мільйонером, але ж потім як дивитись в очі. Пропонували 10 мільйонів доларів за те, щоб "завести" у список партії "Слуга народів". Це бізнесмен якийсь там. Я кажу: "Та ні". Він: "Чекай, 10!". Я: "Нецікаво". Ти розумієш, як я потім буду йому в очі дивитися? У мене навіть душа до цього не лежить, я ніколи навіть про це не думав, що я десь можу щось взяти, когось завести і потім спокійно сидіти на жопі рівно. Ні, так не виходить. Я не з тих людей", - прокоментував Кошовий під час розмови з журналістами YouTube-проєкту "Бомбардир".

Кошовий додав, що він не готовий ризикувати, навіть заради 10 мільйонів доларів своєю честю та репутацією: "Я навіть не знаю, як потім би поводився. І це ж би спливло все і потім як дивитись в очі всім, хто тебе поважає, хто тебе дивиться… Це просто остаточно все втратити. Я не готовий заради цього зробити якісь такий крок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...