Коштує лише 16 гривень: Українська блогерка створила вражаюче весільне вбрання з мішка

Наприкінці 19 та початку 20 століття мішки для борошна та корму були одним із важливих утилітарних продуктів у США, завдяки яким створили багато красивих та потрібних речей, також вони вплинули на моду та культуру шиття. Однак хто би міг подумати, що сукню з мішка шитимуть у наші дні, зазначають Патріоти України.

Українська блогерка Анастасія Душенко підкорила Мережу короткими роликами, у яких показує, як перешиває речі чи створює абсолютно нові та унікальні за допомогою ковдр і старих джинсів. Однак у одному з відео вона показала, щось зовсім незвичне - як пошила весільну сукню з білого мішка.

Для пошиття свого виробу їй знадобилась допоміжна тканина, тому що сам мішок, за словами блогерки, дуже сильно розпадався на маленькі шматочки. Потім Анастасія розкроїла "тканину" і розпочала роботу - зшивання окремих елементів і додала застібку.

У результаті сукня вийшла просто чарівною і дійсно схожою на весільну. Також авторка відео зазначила, що вартість такої сукні склала 16 гривень.

Нагадаємо, що однією із найвідоміших жінок, яка носили свого часу сукню з мішка, була красуня Мерілін Монро. 1951 року 24-річна акторка позувала для Ерла Тайзена, фотографа журналу Look, в справжньому мішку з-під картоплі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Страхи зрадника збулись через 10 років: ЗСУ взяли в полон ватажка "Луганської гвардії", котрий вивісив російський прапор над ОДА 2014 роцку

субота, 19 жовтень 2024, 23:55

Один із найвідоміших луганських колаборантів, керівник бойового крила "Луганської гвардії" Герман Прокопів, імовірно, опинився в полоні Сил оборони України. Фото чоловіка опублікував Telegram-канал "Не чекай на мене з України", передають Патріоти Украї...

Може чи не може Україна відновити ядерну зброю? Це знає 20–30 людей – більшість із них мовчить і мовчатиме, - політолог

субота, 19 жовтень 2024, 22:02

"Сотні розумних людей, які розуміються в ядерній фізиці, як я у квантовій механіці, на повному серйозі обговорюють питання, може чи не може Україна відновити ядерну зброю. Правильна відповідь: це знає буквально 20–30 людей, більшість із яких мовчить і ...