Коштує тисячі євро: Юна дружина Володимира Остапчука показала каблучку від нього (фото)

Обраниця українського шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська продемонструвала шанувальникам, який коштовний подарунок на 8 Березня їй зробив чоловік, передають Патріоти України.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Катерина розмістила фото, на якому зображена каблучка від відомого ювелірного бренду Cartier. На офіційному сайті бренду ціна такої каблучки становить близько двох тисяч євро.

Також Остапчук презентував коханій великий букет тюльпанів. Але й це ще не все. Як розповіла Полтавська, вранці Володимир приготував для неї смачний сніданок. Шоумен зробив яєшню і салат, а також потішив обраницю десертом у вигляді вафельного тортика.

Зазначимо, що 22 лютого цього року Катерина Полтавська та Володимир Остапчук у соцмережах розмістили неоднозначні сторіз. Вони показали фото з документ-сервісу "Готово", де можна оформити шлюб за одну добу. Пара супроводила пост сердечками та подякувала фанам за привітання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...