"Козаче, ти шо, з дуба впав": Експрезидент Ющенко став несподіваним героєм відео TikTok про мед

У Мережі завірусився ролик з TikTok, несподіваним героєм якого став третій президент України Віктор Ющенко, повідомляють Патріоти України.

Жартівливий TikTok зняв блогер на ім'я Артем, автор канал Вулик. У ролику він жартує про те, що він не любить мед. Після чого в кадрі несподівано з’являється Віктор Ющенко, який зі словами: «Козаче, ти шо, з дуба впав», дає хлопцю запотиличник.

«З топ несподіваних кінцівок, ця найнесподіваніша», «Коллаба століття», «ці руки нікого не били… до сьогодні», «Мені Ющенко Віктор Андрійович, особисто 2 банки меду подарував, зустрілися випадково на ринку. Смачнішого меду в житті я не їла», — залишають коментарі під відео.

Менш ніж за добу відео набрало в TikTokбільше 120 тисяч переглядів і більше тисячі коментарів. Цим жартівливим відео у своєму Instagram поділилася також донька Віктора Ющенка Віталіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайперська вправа вищого гатунку: Український екіпаж Bradley збили російський FPV-дрон пострілом з гармати

середа, 26 червень 2024, 19:31

Бойова машина піхоти Bradley збила ворожий безпілотник з гармати Bushmaster. Про це повідомили Сухопутні війська ЗСУ в Facebook в середу, 26 червня. . "Унікальний випадок! Екіпаж БМП Bradley збив ворожий FPV-дрон з гармати Bushmaster", - йдеться у доп...

Росія імовірно створила нову загальновійськову армію для розгортання в Україні, - ISW

середа, 26 червень 2024, 10:05

Російська армія нині проходить масштабні реформи, включаючи створення нових загальновійськових з'єднань армійського рівня, вважають аналітики. Інститут вивчення війни (ISW) у своєму звіті припускає, що Росія могла сформувати ще одну загальновійськову а...