Кожен наступний елемент шантажу тільки погіршує становище: У Путіна ситуація цугцвангу, - експерт

Президент РФ Володимир Путін перебуває в ситуації цугцвангу й намагається обрати менше лихо. Про це сказав політолог Раміс Юнус в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Насправді в нього ситуація цугцвангу, кожен елемент його шантажу погіршує його ситуацію. Плюс мобілізація, плюс воєнний стан - подивіться, чим це обернулося на внутрішньому ринку. Він очікував консолідації суспільства, а цього нема. Мобілізація спричинила втечі з країни, воєнний стан так само лише погіршив ситуацію - паніка на кордонах з тією ж таки Україною", - наголосив він.

Експерт із питань міжнародної політики додав, що в РФ розуміють: окупований Крим, Чорноморський флот, прикордоння не захищені, ЗСУ незабаром звільнять Херсон, і це робить ситуацію напруженішою не тільки в Кремлі, але й у всій країні.

"І Дагестан, подивіться, як повівся, а на такий Дагестан може перетворитися вся Росія. Тому ми повинні розуміти, в якій ситуації зараз Кремль, і цілком можливо, що це усвідомлюють і в Кремлі й шукають, який варіант обрати з двох чи трьох, котре лихо менше, щоб можна було якось ворушитися в інформаційному та політичному полі. Тому що на воєнному театрі в них важелів не лишилося, лише одна тема - ядерна зброя. Але щодо цієї теми не лише Захід попередив, але й Індія та Китай також - у Самарканді й Астані", - зауважив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мабуть тому, що українці занадто багато живуть: Уряд вирішив значно підвищити податки, замість оптимізації своїх витрат

неділя, 12 травень 2024, 5:00

Експерти критикують центральну владу за відмову переводити держвитрати на воєнні рейки. В бюджетах всіх рівнів 2024 сотні мільярдів йдуть на другорядні цілі. Але замість оптимізації витрат влада воліє затягнути паски українцям ще більше. В Україні підв...

В Украине ликвидирован основной боевой потенциал РОВ, но Европа как ни была, так и не готова к войне с Россией - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 1:45

Война России против Украины стала самой масштабной в Европе после Второй мировой. На третий год с начала полномасштабного вторжения российские оккупационные войска потеряли в Украине столько техники, сколько никогда не было и не будет у ряда стран ЕС –...