Країною проживання вказав... Францію: Оприлюднено докази купівлі ресторану в Каннах чоловіком голови Харківської облради (документи)

Чоловік голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко Віталій Луценко володіє 100% права власності ресторану MIDI AU SOLEIL, що розташований у м. Канни Французької Республіки. Про це йдеться у витягу з Національного реєстру підприємств Франції, повідомляють Патріоти України.

Згідно з документом, ресторан MIDI AU SOLEIL є у повній власності громадянина України Віталія Луценка. При цьому країною його проживання вказана Франція.

Ця ж інформація підтверджується в Реєстрі фактичних бенефіціарних власників. В документі зазначено, 100% MIDI AU SOLEIL є "у прямому володінні повною власністю" Віталія Луценка. Також документи підтверджують, що Віталій Луценко є президентом компанії MIDI AU SOLEIL.

Раніше, коментуючи ситуацію Єгорова-Луценко та заступник голови Харківської ОВА Олександр Скакун, заперечували, що ресторан придбаний Віталієм Луценком, хоча в документах зафіксовано, що мова йде про 100% права власності.

До цього у ЗМІ з'явилася інформація, що в жовтні 2022 чоловік голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко Віталій Луценко на службовому авто Харківської облради виїхав за межі України нібито для укладання угоди про купівлю бізнесу у Франції. За кермом службового авто, в якому пересувався Віталій Луценко перебував водій голови облради Валерій Ключко. Водій перетнув державний кордон в статусі волонтера оскільки попередньо був внесений до системи "Шлях". Як підтвердили в Харківській ОВА Валерій Ключко тричі вносився в систему "Шлях" для виїзду за кордон.

Крім того, у французьких реєстрах міститься інформація, що Віталій Луценко є резидентом Франції та володіє також квартирами у країні та нічним клубом No Name у м. Ніцца.

Напередодні стало відомо, що Нацагентство з запобігання корупції розпочало перевірку щодо можливих правопорушень антикорупційного законодавства Тетяною Єгоровою-Луценко та моніторінг способу її життя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...