"Крапка ще не поставлена": Роман Безсмертний - про можливу присутність України на саміті G20

Питання запрошення чи незапрошення України на саміт G20, який відбудеться в Індії 9-10 вересня, не є остаточно вирішеним. Про це сказав дипломат Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

"У мене таке враження, що індуси кинули пробний камінь і зараз чекають реакції, хто і що про це скаже. Я переконаний, що ми найближчим часом отримаємо реакцію. Зазвичай тема запрошень - це тема закритих консультацій. Особливо, у частині тих, хто не належить в G20 та в частині Росії. Індуси цим славляться давно, замість того, щоб проводити консультації, кинули камінець і дивляться, які будуть кола", - вважає він.

На думку дипломата, якщо запросять РФ, значить ми туди не поїдемо чи навпаки. "Я кажу про країни, які не належать до G20. Там в переліку є очільники G20, далі є запрошені, а ще є третій статус - ті, які приїздять спостерігати. Вони не беруть участі в пленарних засіданнях і на полях проводять якісь зустрічі. Я б не поспішав реагувати на це, бо знаючи хитромудру індуську дипломатію, розумію, що крапка в цьому питанні не поставлена. Тим більше, що до саміту є ще час", - підсумував Безсмертний.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...