Краплена колода Медведчука поповнюється мало не щодня, - політтехнолог Голобуцький

Багато кого із цих "нових-старих" політиків молоді виборці взагалі не знають...

"Краплена колода Медведчука поповнюється мало не щодня: до козирного туза Кравчука-"першого президента" додався спочатку козирний король Фокін-"перший прем'єр", а тепер ще й козирний валет Мороз-"третій голова ВР", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якби хтось заснув минулої весни, а прокинувся аж тепер, та ввімкнув телевізор, то цілком міг би вирішити, що провалився в часі років на 30, до початку 1990-х. Неймовірно цікавий парадокс, коли новий політичний тренд витягує до активної політики не просто старих діячів, а взагалі муміфіковані раритети, яких молоді виборці вже і не знають".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...