Краса вимагає жертв: Чоловік скористався маскою для обличчя своєї подруги і пожалкував (відео)

30-річний шотландець наклав маску на все обличчя, включаючи брови, губи і чутливу шкіру під носом.

Житель Шотландії зробив маску-плівку для обличчя і поділився жахливими наслідками. Відео з'явилося на сторінці його подруги в Facebook, передають Патріоти України.
Будівельник Джон Міча (John Meechan) попросив кохану Трейсі Дугалл (Tracy Dougall) зробити йому маску, яка допомагає боротися з прищами і іншими висипаннями на шкірі. Дівчина відмовилася, і він вирішив скористатися засобом самостійно.
Так, 30-річний шотландець наклав маску на все обличчя, включаючи брови, губи і чутливу шкіру під носом. При цьому, за вказівкою Дугалл, він залишив недоторканою область над очима.
Через деякий час чоловік спробував самостійно зняти засіб з обличчя, однак після декількох невдалих спроб попросив допомоги у співмешканки і їх п'ятирічної дочки.
Жінка почала обережно знімати маску зі шкіри чоловіки, паралельно фіксуючи те, що відбувається на відео. На розміщених нею в мережі кадрах видно, як разом з плівкою у чоловіка відриваються брови. «Я роблю тобі епіляцію брів», - каже Дугалл на відео, сміючись над потерпілим. Міча, в свою чергу, кричить від болю і просить дати йому перепочити.

В кінцевому підсумку будівельник змив плями від маски, що залишилися, гарячою водою. За його словами, він мало не отримав опік. «Якщо це те, через що жінки проходять, щоб бути красивими, я краще буду залишатися виродком», - додав шотландець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...