"Краще б до церкви сходили!": Дружину популярного телеведучого розкритикували за розваги на концерті в Німеччині

Христина Решетнік знову зіткнулася з засудженням у мережі через публікацію з розвагами під час війни. Цього разу дружину телеведучого розкритикували за демонстрацію кадрів із поїздки на концерт Адель у Німеччині. В Instagram Христина показала фото і відео з Мюнхена, де відбувався виступ світової зірки, та розповіла, що здійснилася її мрія, до якої вона йшла останні п'ять років, передають Патріоти України.

Мама трьох дітей зізналася, що "вихопила" останній квиток на концерт Адель, пісні якої любить давно та знає напам'ять. "Нарешті мрія здійснилась, - поділилася вона в дописі. - Люблю ці відчуття, коли так відбувається. Неймовірна співачка, неймовірна енергія та мої улюблені пісні. Відчувати, плакати і дякувати за такі миті - вони дають заряд на усі наступні місяці! Бо, як показали події останніх років - не варто відкладати життя на потім".

Більшість підписаних на Христину людей поділяють її думку, що потрібно жити і насолоджуватися кожним моментом, а також не бачать нічого поганого у розважальному контенті під час війни. Однак серед коментаторів були й ті, хто вважає такі публікації недоречними. А одна з підписниці нагадала про любов Адель до речей російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який відшивав одяг для армії окупантів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили Нью-Йорк на Донеччині - соцмережі

неділя, 18 серпень 2024, 20:23

Українськими пабликами та телеграм-каналами, які ведуть військові, розходиться інформація, що РФ повністю захопила Нью-Йорк Донецької області, передають Патріоти України. Офіційно це ні Україна, ні Росія не підтверджували. На картах, які публікують укр...

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

неділя, 18 серпень 2024, 20:02

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...