Кращий місяць року для досягнення мети: Відома астрологиня розповіла, що чекає на всі знаки Зодіаку протягом березня

Березень, один із найсприятливіших місяців 2021 року. Якщо почали працювати над змінами в лютому, то в березні будете рухатися в напрямі реалізації своєї мети, запевняє астрологиня Марина Скаді.

Багато хто знаходить душевний спокій, задоволення, що сприяє гармонії в особистих і ділових взаєминах. Від 4 березня Марс увійде в знак Близнят, активність людей зросте, особливо в утвердженні своєї думки. Всі налаштовані на сприйняття і передавання інформації, що може бути використано фахівцями з реклами. У цей період з'являються лідери, які формують громадську думку. Збільшується потік інформації, люди починають більш активно вчитися, відвідують лекції, семінари, онлайн-заходи, хоча інтересу до навчання надовго не вистачає. Найбільш вдалий період для стартапів, нових проєктів, розрахованих на короткостроковий період. Гарний час для ділових поїздок, переговорів, які передбачають швидкі висновки і рішення. Зв'язки зав'язуються досить швидко, переходять до "головного питання" і також легко розпадаються. Астрологиня вже представила гороскоп на перший тиждень березня. Тепер час дати рекомендації, заохочення та перестороги на перший місяць весни загалом.

ОВЕН

Місяць вирішення багатьох завдань, поява ідей, набуття натхнення, але проблеми створює поспішність і поверховість, в результаті, до кінця місяця може накопичитися безліч незавершених справ. Фізична активність допомагає налагодити стосунки з близькими і коханими.

Зовнішні подразники відволікають увагу, складно сконцентруватися на одному поставленому завданню. Стриманість і відсутність поспіху допоможе уникнути безлічі проблем. Гарний час для змін, тому що легше пристосовуватися до нових умов. Для творчої діяльності березень виявиться дуже успішним.

ТЕЛЕЦЬ
Сприятливий період — романтика, творчість і гармонія присутня у всіх сферах життя. Надмірна чутливість і нестійкість настрою, є головними перешкодами в процесі досягнення мети. Вдало складаються поїздки, зв'язки із зарубіжними і далекими партнерами.
Інтерес до культури і мистецтва матиме позитивний вплив на вашу професійну діяльність і повсякденні справи. Період сприятливий для таємних справ або роботи на самоті. Можливе поліпшення перебігу деяких захворювань, пов'язаних із гормональною сферою і розбалансуванням обміну рідин в організмі.

БЛИЗНЯТА
Виявляється імпульсивність, войовничість, запальність, потреба активно проявитися, розірвати сковують обставини, які сковують, привернути до себе увагу. Проблеми виникають через схильність втручатися в будь-які ризиковані ситуації, необдумані вчинки і ухвалення поспішних рішень.
Не варто намагатися досягти всього й одразу, перевищуючи свої можливості і повноваження — ваші ресурси і можливості обмежені в цей період. Для оточення ваш характер і поведінка проявляються подібно спалахам блискавки, а це може злякати деяких людей.

РАК
Відчуваєте внутрішню свободу і розкутість, почуття радості і впевненості в собі. Деякі бажання виконуються, допомога приходить із несподіваного боку. Найкращий період для серйозних розмов і усунення проблем із партнерами, друзями і однодумцями.
З їх допомогою ви знайдете в житті найкращі боки. Громадська діяльність і соціальна активність відкривають нові сприятливі перспективи. Слушна нагода для покупки дорогих речей, нерухомості, вирішення юридичних питань, залагодження суспільних і фінансових справ.

ЛЕВ
Ви відчуєте прилив бадьорості, а для людей, які вас оточують, ви стаєте особливо значущими. Після напруженого попереднього місяця березень принесе значні поліпшення. За рахунок особистої привабливості і фізичної чарівності вам багато чого вдається.
Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі. Не виключено залучення в службовий роман. Можете розраховувати на отримання позики, успішне вирішення юридичних справ.

ДІВА
У вас прокидається дух протиріччя, ви можете вимовляти речі, про які згодом пошкодуєте. Незібраність і нервозність може привести до провалу ділових переговорів. Можливі незгоди і суперечки в особистому житті і на роботі, зіткнення через ідеї і думки, ускладненість в спілкуванні.
Але якщо ви приборкаєте свою самовпевненість, то зможете знайти чимало точок дотику з діловими партнерами, компаньйонами і начальством. Краще не вступати в суперечки з представниками офіційних органів і відкласти походи в державні установи.

ТЕРЕЗИ
Період зміцнення дружніх відносин, ефективної колективної діяльності і рівноправності в партнерстві. Відбувається оновлення чуттєвого сприйняття світу, з'являється новизна, свіжість почуттів. Несподіване творчий прояв тільки вітається, оригінальні плани втілюються в життя.
Несподівані знайомства, захоплення, романтичні пригоди можуть привести до розриву старих зв'язків. Також можливі непередбачені розв'язки любовних історій. На початку березня з'являється багато незвичайних контактів і романтичних зустрічей.

СКОРПІОН
Посилюються почуття,
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...