Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України.

Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, випущений у новій моделі, оснащений потужним 4,0-літровим V8 двигуном з двома турбінами, що видає 585 кінських сил. Цей аеродинамічний суперкар може розганятися до 100 км/г за 3,2 секунди та досягати максимальної швидкості 315 км/г.

Друге покоління Mercedes-AMG GT було представлено на ринку України нещодавно – перші знімки новинки вже з'явилися в Instagram. Автомобіль зберіг свій знаковий дизайн з довгим капотом і зміщеним назад салоном, широкою радіаторною решіткою та заднім висувним антикрилом, при цьому контури кузова стали більш гладкими.

Інтер'єр нового Mercedes-AMG GT оформлено в шкіру та карбон, доповнений віртуальною панеллю приладів та великим вертикальним тачскріном. Завдяки збільшенню довжини до 4,7 м, автомобіль тепер може вмістити чотири особи та має багажник об'ємом 321 літр.

Український ринок наразі має в наявності версію Mercedes-AMG GT63 4Matic, ціна якої стартує від 8,5 мільйонів гривень. Автомобіль обладнаний повним приводом, 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач, спортивним заднім диференціалом, системою керування задніми колесами та активними стабілізаторами.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...