Кремль образився так, що аж заочно заарештував: Малюк надто смачно потролив деталями ліквідації одіозних фігур, - Голобуцький

"Кремль образився так, що аж заочно заарештував: Малюк надто смачно потролив їх деталями ліквідації одіозних фігур і вивалашенням (чи зкаплуненням?) Прілєпіна", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Василь Малюк якісно відзначив 32-річчя СБУ: у великому інтерв’ю оприлюднив купу цікавих фактів і раніше прихованих деталей. Від калібру куль, якими «контролили» Киву і до глобальних економічних наслідків 13-х ударів по ворожих НПЗ (з 1 березня офіційно припинено експорт бензину з РФ і виросли ціни в них на внутрішньому ринку, на третину скорочено експорт нафтопродуктів).
ТІМЕ у випуску 26 березня підтвердив результативність цієї роботи: «Удари вивели з ладу значну частину нафтопереробних потужностей Росії, хоча й тимчасово. Цілих 60% — 18 НПЗ — можуть опинитися під загрозою, якщо Україна продовжить свої удари. А оскільки значна частина обладнання, яке використовується на об’єктах, зараз перебуває під санкціями Заходу і не може бути імпортована повторно, замінити його важко».
До всього Малюк щиро познущався з їхніх ФСБ і ГРУ: нагадав, до скількох недоробків дотягнулась СБУ – а російські спецслужби, потужні і потужно фінансовані, не спромоглись дістати нікого з українських найбільш дражливих для них фігурантів. Хіба рвуть ватнік на андрєєвскій стяг «чому Буданов досі не вбитий?!».
Нагадав, що розроблені СБУ важкі морські дрони Sea Baby – котрі тепер не брандери-камікадзе, а повноцінні багатоцільові морські платформи – настільки популярні, що збір 300 мільйонів на 85 нових «Малюків» забрав менш як 1,5 доби.
СБУ як такий «спец. військово-морський флот» разом з ЗСУ знищили десь третину з 80-х військових кораблів ЧФ РФ: 26 вщент+субмарина і ще 17 (+крадений «Костянтин Ольшанський» і розвідник «Іван Хурс») більш чи менш потрощили, то вони ремонтуються. З них 11 – на рахунку дронів СБУ «Морський малюк» і «Мамай».
Хоча, як каже речник ВМС ЗСУ, ще лишається 10 ракетоносіїв, серед яких – три підводні човни, 2 ракетних катери, кілька патрульних кораблів, сторожових кораблів і з пару десантних кораблів, більшість з яких щойно ремонтовані і сумнівно придатні. Тобто, роботи ще достатньо.
Але Малюк продемонстрував хорошу мотивованість: «Нехай росіяни очікують на чергову бавовну… Ми ніколи не повторюємося і йдемо на крок попереду!».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...