"Кремль поводиться на переговорах із Заходом, як російські туристи на курортах. Але збити апломб можна", - політолог Бобиренко

"Для успішних переговорів з росіянами необхідно усвідомлювати їхню глибинну ментальність. Треба розділяти дві ментальні суті. Є рускіє. Вони читають Пушкіна, переводять бабусь через дорогу, постять котиків. Дуже гостинні. Аж до того, що запропонують вам чарку і до чарки. І останню рубаху", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ще в Росії проживають татари, башкири, якути, нохчі. Залишки угро-фінів. Наприклад, вепси (Путін), ерзя (Жуков) та інші. І багато з них є росіянами.

Щоб стати росіянином, треба вірити в формулу: "Москва – третій Рим, а четвертому не бувати". Росіяни – це більше, ніж суперетнос. Росіянин = імперець.

Значна частина рускіх – є росіянами по своїй суті. Це опора трону. Путін – росіянин і на росіян спирається.

Тому тиск на Захід і європейські цінності – це частина ментальності. Вони інакше не можуть. Імперія може лише розширятися. Сенс буття імперії – війна.

Стиль поведінки Кремля – це дипломатично відретушований образ російських відпочивальників на курортах. Це пітерські інтелігенти – рускіє. А суворі челябінські хлопці відпочивають підкреслено хамовито. Бо росіяни. І цим пишаються. Бо треба, щоб знали. Як у мультику: щоб усі боялись, щоб не насміхались.

Тому і "Тагил! Все пропьем – Тагил не опозорим".

Щоб вести переговори з Кремлем, треба знати глибинне: Кремль поводиться, як типовий "тагілчанин" на курорті, щоб Європа знала, кого боятися.

І переговори НАТО – Росія потрібно вести лише так, як поводитися з "тагілчанином", з яким зачепилися на курорті. Він буде напирати. Основний його імпульс націлений на оточуючих: без свідків – агресії і бути не може. Без свідків буде замирення і пропозиція випити. Але при свідках: "Тагил!". І "тримайте мене семеро".

Я колись збив атаку простими словами: "А то що?" Ну і з бітою в руках, звичайно.

Як правило, опонент робить спробу до примирення. І треба просто дати можливість йому піти. Головне – не принижуючи. Сказати, що ми за мир, дружбу, жвачку. І ви ж за мир?

Тагіл відразу згадує, що "деды воевали". За мир в усьому світі.

Щоб вести переговори з росіянами, треба знати ментальні відмінності.

Якщо серйозно, збити апломб і готовність до війни у Путіна можна тільки у два етапи.

Перший: "а то що?" на усі погрози. З усмішкою і готовністю битися. Жодних поступок. А вже на другому етапі – дати йому гордо відійти. Успіхів у переговорах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...