"Кремль сам себе вивев із гри дипломатично": Доля Росії вирішуватиметься світовими лідерами на G20, - політолог

Письменник і політтехнолог Михайло Шейтельман заявив, що доля Росія буде вирішуватися світовими лідерами на G20. Він зазначив, що президент РФ Володимир Путін відправляє замість себе главу МЗС Сергія Лаврова, якого не допустять до обговорення за одним столом з главами держав, передають Патріоти України.

"Чи можна обговорювати Росію без Росії? Вже можна. Росія сама вивела себе з гри дипломатично. У тому числі таким простим рішенням як те, що Путін не їде на G20. Він не їде, і що ми тепер не будемо їх обговорювати на G20? Будемо. Туди поїде Лавров. А Лаврова пустять за один стіл з Байденом, Сі і Шольцем? Не пустять, він людина низької посади", - зазначив він.

На думку Шейтельмана, саме на G20 буде обговорюватися і формуватися концепція майбутнього світу. "Питання ж не "Що робити з Україною?". Україна повинна перемогти, відновити територіальну цілісність, потім вступити до Євросоюзу. А що робити з Росією, у якої ядерна зброя? Просто сказати: "Вийдіть з України і все нормально"? Ні, так не годиться. Ось тут починається обговорення", - пояснив політтехнолог.

Він додав, що війна не закінчиться, поки не буде повністю відновлена територіальна цілісність України. "США і Євросоюз не хочуть перемоги без Криму. І США, і Євросоюз розуміють, що перемога без Криму - не перемога, а всього лише перепочинок перед новим етапом війни. Поки не буде повністю відновлена цілісність України - це означатиме, що війна не закінчена", - сказав експерт.

Шейтельман зазначив, що президенту США Джо Байдену також не потрібна пауза у війні, оскільки він хоче прийти до американських виборів з перемогою України у війні.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...