"Кремль в рамках "мирного плану" готується "купити трохи українців разом з землею", - Голобуцький

"Кремль почав просувати (і апробувати на масах) нову ідею в рамках підготовки до якихось мирних переговорів: Росія виплачує репарації - це версія для українців. Але натомість "отримує людей і території, які хочуть бути з Росією" - "купує" у версії для росіян", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"ЛЮДИ, которые хотят быть с нами на своей земле, - эти ДЕНЬГИ НАПРАВЛЯЮТСЯ УКРАИНЕ как бы ЗА НИХ. Они это могут назвать "репарацией" - а мы это будем называть просто "покупкой", - Сімоньян в Соловйова.

Реакція Соловйова цілком позитивна. Інших теж. Тобто це навряд приватна маячня Сімоньян - більше схоже на спущену згори ідею для апробації серед населення РФ.

При тому у випадку переговорів у версії "на 24.02.2022" (тобто, з окупованим Кримом і Донбасом) це дійсно мона подати як "Росія купила територію і людей". І навіть якщо Росія (з Путіним чи вже без нього) виходитиме на переговори з варіантом "по ситуації на землі" (тобто, з окупованими частинами Херсонщини і Запоріжчини, якщо на той момент росіян звідтам не виб'ють) - то це теж буде "пропозиція оплатити Україні частину людей і землі, де вони мешкають".
"Прікупіть людішек с зємльой" для росіян звучить дійсно нормально і звично. Нам і союзникам таке на голову не налазить - настільки абсурдно це звучить, цілковито поза людською логікою.
Але репарації Росії платити дійсно доведеться. Те, що Кремль вже змирився з цією думкою і привчає росіян до неї, - добре".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...