Кремль впевнений, що рано чи пізно Україна перестане цікавити Європу і США, і тоді Путін буде вільний у своїх діях, - політтехнолог Голобуцький

"Колишній помічний Путіна Сурков заявив, що Україну треба повертати силою. Так, він не уточнив, що саме збройною силою - але Росія іншої і не визнає, так чи інакше, рано чи пізно скочується саме до війни і окупації", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, Сурков припинив бути особистим помічником Путіна трохи більше року тому. Але судячи з його слів, Кремль впевнений, що рано чи пізно Україна перестане так цікавити Європу і США, і тоді Путін буде практично вільний в своїх діях.
От тільки є один нюанс: втомиться світ від України чи ні, але ми однозначно за будь-яких умов залишимось важливим ресурсом і інструментом прямого впливу (точніше, тиску) на Росію. З будь-якої точки зору: економічної, політичної, військової, демографічної, транспортної... І от від цього інструменту ані США, ані ЄС не відмовляться ніколи. Попри будь-яку "втому", таку бажану для Путіна.
І це дещо заспокоює: жоден прояв некомпетентності влади не спричинить геть катастрофічні наслідки для України на міжнародній арені. Просто тому, що ми лишимось зручним і дієвим інструментом в стратегічній геополітиці. Так, це не надто тішить самолюбство. Але бодай дозволить вижити".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...