Кремль знизив прайс і пішов по "колишніх"? Чи, навпаки, вирішив розширити асортимент лобістів і скуповує всіх доступних? - Голобуцький

"Колишній держсекретар Франції (з євроінтеграції і зовнішньої торгівлі у 2009-10 рр.) П'єр Леллуш (72 роки) назвав помилкою конфлікт із Росією: "Все було б інакше, якби компромісу щодо статусу України було досягнуто до цього конфлікту. Нейтральний статус України – це екзистенційне питання для Росії. Помилка, яку визнавала більшість стратегів протягом десятиліть, полягає у зневазі до позиції Росії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кремль знизив прайс і пішов по "колишніх"? Чи навпаки, вирішив розширити асортимент лобістів і скуповує всіх доступних?

І тенденція вже очевидна: Росія всіма доступними джерелами (так, і нашими внутрішніми, ви знаєте їхні прізвища) накидає твердження "Путін не хотів нічого надмірного, тільки нейтральності України, Україна сама винна, бо рвалась до НАТО". Брехня очевидна, легко перевірювана - але перевіряє твердження і шукає публікації всього 2-річної давності дуже невелика кількість користувачів. За кордоном взагалі практично ніхто не вважає це за потрібне, поточні твердження сприймаються як "загальновідомий факт".
==
З 2004 по 2006 Леллуш очолював Парламентську асамблею НАТО - вже після Тузли, але до Грузії.
Ющенко 2006-го нагородив його орденом "За заслуги" ІІ ступеню - "за зміцнення авторитету та позитивного іміджу України у світі, популяризацію її історичних і сучасних надбань".
З 2017 пішов з політики.
З 2020 - постійний "коментуючий гість" на французькому загальнонаціональному каналі CNews (як Сімоньян в Соловйова на "Россия 1").
2022 року заявляв, що Крим залишиться російським, бо ніхто не піде воювати за Україну. 2023 року питав, чи не настав час задуматися про вихід із цієї війни?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...