Кремль зробив особливу ставку на Чернігів, - Геращенко (відео)

Окупанти вночі розбили міст через Десну. Є інформація, що туди ворог почав стягувати важку техніку та робити пантонні переправи.

Рашисти підірвали міст, який сполучав Чернігів з Києвом

Таку думку в ефірі інформаційного телемарафону висловив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, пише УНІАН, передають Патріоти України.

"У Маріуполі окупанти навмисно створили умови неможливості виїзду українців у бік країни, натомість вивозять їх до Росії та на окуповані території і роблять вигляд, що українці цьому радіють. Українці, яких вичавлено з територій України, можуть повернутись до країни лише через інші країни, наприклад, Грузію", - сказав він.

Геращенко додав, що дуже тривожна ситуація склалася у Чернігові.

"Окупанти вночі розбили міст через Десну. Є інформація, що туди ворог почав стягувати важку техніку та робити пантонні переправи. Вірогідно, що на це місто Путін зробив особливу ставку", - зауважив він.

Водночас Геращенко запевнив, що загрозу з боку диверсійно-розвідувальних груп майже повністю ліквідовано.

"Плани Путіна з використання диверсантів не виправдалися, усі диверсійні групи було знищено", - сказав радник глави МВС.

Користувачі соцмереж оприлюднюють відео зруйнованого мосту. На ньому видно, в результаті удару впав один із прольотів мосту. Також цю інформацію Суспільному підтвердив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Цей міст став для Чернігова "дорогою життя". Оскільки ним із Чернігова рухалися евакуаційні рейси та завозилася гуманітарна допомога до міста.

Тисячі людей на свій страх і ризик змогли виїхати самостійно з обласного центру Чернігівщини, на підступах до якого з перших днів війни перебувають вороги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...