Кремлівський пропагандист, близький друг Ксюші Собчак обговорив з "репером"-ноунеймом, який масштаб геноциду буде достатнім для нової окупації України (відео)

"10 травня, обговорення на RUTUBE-каналі "Консерватор": Антон Красовскій (це той директор "Раша Тудей", що минулого жовтня на ефірі з Сєрґєєм Лукьянєнко закликав топити і спалювати українських дітей, а до цього 2014 приїздив у вишиванці на Майдан з Собчак) дійшов згоди з "воєнкором і репером" Акімом Апачєвим. "Треба вбити ще 2 000 00 українців... А може вбити 50 000 вистачить", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мовляв, "це вже третя армія, яку збирає Україна - четверту вони вже не зберуть", якщо вбити достатньо цивільних і бійців. От реально: кремлівський пропагандист, близький друг Ксюші Собчак, ліберал певною мірою (але тепер, власне, пристойний "Консерватор") обговорює з "репером"-ноунеймом, який масштаб геноциду буде достатнім, щоб їм було спокійно і нова окупація України вивершилась.

Це про них в тому числі Шендерович та решта твердять "на росіян загалом не можна перекладати відповідальність за дії Путіна". Це їх не можна ненавидіти, "бо це нацизм". І забороняти слухати отого жирного Акіма - теж однозначно "дикунство і нацизм, як і весь кенселінг російського".
Ніхто з представників "русского міра" ніколи не визнає той "мір" злоякісним і смертельно небезпечним явищем, котре підлягає тотальній резекції. Вони насправді всі поділяють от такі думки. Просто Шендерович абстрактно апелює до когось "покарати українських нацистів, які витискають російську культуру звідусіль", а Красовський і Апачєв прямо вимагають вбити більшу чи меншу частину українців. Але задачі вони бачать однакові - що Шендерович, що Апачєв".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...