"Крім розпродажу ілюзій, у Зеленського в рукаві не залишилося нічого. Саме тому він вирішив підмінити місцеві вибори опитуваннями", - Портников

Президент може виграти це опитування – що з того? Від цього не зменшиться кількість хворих, від цього не збільшиться кількість грошей у бюджеті.

"Володимир Зеленський анонсував проведення якогось загальнонародного опитування під час місцевих виборів 25 жовтня. Це одне з найдивніших опитувань населення, про які взагалі коли-небудь доводилося чути", - пише оглядач Віталій Портников у своїй статті, передають Патріоти України, та продовжує:

"Очільник держави говорить про саме опитування, але не називає тих запитань, на які повинні будуть відповісти українські громадяни. Складається враження, що мова йде винятково про опитування заради опитування, про створення Зеленським і його оточенням ілюзії народовладдя в умовах засилля популістів і корупціонерів. При цьому президентова команда не спроможна навіть пояснити громадянам, які саме питання винесуть на голосування – потім. Їм це аж ніяк не є важливим. Важливим є саме створення ілюзії. Тобто продовження тієї тактики, яка допомогла Зеленському перемогти на президентських, а потім і на парламентських виборах 2019 року та стати справжнім вироком Українській державі.

Навіщо ж цій людині-вироку опитування населення? Якраз на це питання відповісти нескладно. Правління Зеленського ще не завершилося, але вже зараз можна говорити про повний крах колишнього телевізійного коміка, якого навіть через рік із гаком після приходу до влади важко назвати політиком. Україна – на межі серйозної економічної кризи. Влада не впоралася з епідеміологічним викликом. Нічого не вдається зробити й у питанні припинення війни. Україна практично відмовилася від активної наступальної тактики щодо агресора й водночас спроби Зеленського вмиротворити Путіна призводять тільки до роздратування у Кремлі.

Власне, такий результат нескладно було передбачити ще торік, але до запрограмованої катастрофи – обрання Зеленського та тріумфу популістів й олігархів – додався ще й коронавірус. Рейтинги самого президента та його партії постійно знижуються. І місцеві вибори дійсно можуть стати референдумом про недовіру некомпетентному популістському управлінню. Після них уже можна буде говорити і про дострокові парламентські, і про дострокові президентські вибори. Після них може бути зрозумілим, що кожен новий місяць популізму коштуватиме Україні життів, грошей і перспектив.

Зеленський робить усе можливе, щоб утриматися при владі, щоби продовжити час олігархічного управління країною. Але нічого, крім розпродажу ілюзій, у нього в рукаві не залишилося. Саме тому він вирішив підмінити місцеві вибори опитуваннями невідомо про що.

І це знову свідчить про нерозуміння главою держави та його оточенням елементарних тенденцій розвитку країни. Зеленський може виграти це опитування – що з того? Від цього не зменшиться кількість хворих, від цього не збільшиться кількість грошей у бюджеті, від цього не виникне можливість завершити війну. Опитування й референдуми мають значення тільки тоді, коли їхні результати можуть бути практично втілені в життя. В іншому ж разі вони просто залишаються в історії доказом неадекватності тих, хто їх ініціює, або доказами неадекватності тих, хто підтримує владу під час таких опитувань. Не більше того".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...