"Крупінка загубилась": Нардеп вказав на важливий момент у справі проти керівниці МСЕК на Хмельниччині

Керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК, депутатка облради от партії "Слуга народу" Тетяна Крупа, яка збагатилася на "ухилянтах" на мільйони доларів, не заарештована. Про це написав нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

"Багато хто пише, що вона заарештована. Це неправда. ДБР повідомили, що навіть питання про підозру ще вирішується", - зазначив нардеп.

Він також звернув увагу, що у декларації Крупи на сайті НАЗК вказано:

  • 3 квартири;
  • 41 земельна ділянка;
  • 16 житлових будинків;
  • 3 гаражи;
  • 1 склад.

"Задекларований Порш Кайєн, який належить чоловіку. Але цікаво, що ДБР повідомили про 9 автівок. Виходить, що 8 незадекларовані? Чим взагалі займається НАЗК? По мені вони вже робили декілька перевірок. А Крупу не помічали? Крупінка загубилась", - написав Гончаренко.

Він також підкреслив, що частина земельних ділянок була куплена у 2022-2023 роках, прямо посеред війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Усі випускалися невеликими серіями: В Києві помітили раритетні спорткари (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 15:05

На територію України завезли чотири рідкісних спорткари BMW, які вироблялись у 1990-х роках. Автовоз з раритетами помітили у Києві, передають Патріоти України з посиланням на "Топ Жир". Вірогідно, всю колекцію набув один поціновувач рідкісних автомобіл...

Щойно з передової: Відомий фотограф показав руки українського піхотинця

субота, 5 жовтень 2024, 13:52

Український фотограф Костянтин Ліберов поділився світлинами з українськими військовими та знищеною ними військовою технікою. На одній зі світлин, опублікованих у Instagram - руки солдата, який повернувся з передової, передають Патріоти України. "Руки п...