Кричить, що піде на Кремль, бо так Бог наказав: "Ветеран СВО" захопив у Підмосков'ї елітний котедж Януковича і стріляє по Росгвардії

В Підмосков'ї озброєний чоловік у військовій формі забарикадувався в чужому домі і влаштував стрілянину з прибулими на виклик силовиками, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався в елітному котеджному селищі "Шервуд". Як пише видання "База", невідомий чоловік у військовій формі проник у приватний будинок і там забарикадувався. Охорона котеджного селища отримала повідомлення про проникненні до одного з будинків і по прибуттю до нього виявила сліди незаконного проникнення, розкидані патрони і ріжки до автоматичної зброї. На зустріч охоронцям з другого поверху спустився чоловік у військовій формі та бронежилеті.

"Охоронці тут же викликали поліцію, не ризикнувши затримувати незнайомця. Чоловік знаходиться в неадекватному стані — кричить, що влізти в будинок йому наказав Бог, і що нещодавно він повернувся з СВО", – повідомила "База".

Пізніше стало відомо, що прибулі на місце співробітники Росгвардіі почали штурм будинку. "Чоловік, що захопив будинок в підмосковному Шервуді не здається і прямо зараз стріляє по силовиках", - пише видання Shot.

Видання Mash повідомляє, що охоронці, які спочатку прибули на виклик, були взяті в заручники, але в ході переговорів озброєний чоловік їх відпустив. Також за інформацією видання чоловік кричав, що хоче створити сім'ю і залишитися жити в захопленому ним будинку. "Зайняв будинок, тому що він продавався і ніким не використовувався. Будинок не чужий, він належить Богу", — сказав злочинець.

Як повідомляють ЗМІ, чоловік озброєний автоматом Калашникова, він назвався В'ячеславом, йому 36 років. Хоча перестрілка йде вже деякий час, даних про постраждалих поки немає. Також ЗМІ пишуть, що з боку захопленого котеджу пролунали два вибухи.

Пізніше стало відомо, що герой, це уродженець Красноярська В’ячеслав Черненко, а захопив він у котеджному селищі «Шервуд» колишній будинок Януковича.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...