Кримські партизани заявили про знищення 30 російських військових на території окупованого півострову

Кримські партизани поширюють патріотичні листівки на півострові. Фото: donpatriot.news

Активісти підпільного руху "Атеш", що діє в тимчасово окупованому Криму, заявили про ліквідацію 30 російських військових.

Знищили загарбників у госпіталях Сімферополя. Про це повідомляє Telegram підпільників.

"У госпіталях Сімферополя агенти "Атеш" успішно ліквідували 30 військовослужбовців армії РФ. 30 недобитків, яким ми допомогли дістатися суду Божого", – ідеться в повідомленні.

Партизани одразу ж попереджують, що росіяни всіляко заперечуватимуть цей факт.

"Перевіряйте палати, морги, паліть медкартки. Можете 300 разів спростовувати цей факт, але це правда! Думайте!" – наголошують підпільники.

Напередодні партизани опублікували список з 25 імен ліквідованих російських військових.

Агенти руху зайшли до військово-морського клінічного госпіталя, а також до пологового будинку №2, у якому було розміщені поранені російські солдатіи.

"Атеш" працює точково тільки проти воєнних злочинців. Цивільним боятися не потрібно. А ось російським воєнним злочинцям радимо показати обличчя і прийняти смерть", ‒ ідеться в заяві руху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9 мая", - Голобуцький

п’ятниця, 10 травень 2024, 0:30

"Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9мая": пара ряжених дебілів-пенсів припхались до Вічного вогню в Києві (так, він досі є і досі відбиває власне совкові наративи, а не нашу трагедію і шалені втрати - і, можливо, з цією штукою варто щось з...

"Хароші русскі", як зайчики діда Мазая, стрибають з однієї крижини на іншу, приміряючись, на якій крижині їм ситніше, - Сергій Марченко

п’ятниця, 10 травень 2024, 0:22

"Акунін пише, що "русскій мір" розколовся, як крижина. "Хароші русскі", як зайчики діда Мазая, стрибають з однієї крижини на іншу, приміряючись, на якій крижині їм ситніше. Красиво написано, фактурно. Недаремно батоно Чхартішвілі пробився на Росії", - ...