Кримський міст страждає дуже креативно: Експерт спрогнозував, як станеться третій удар

Третій удар по Кримському мосту попри всі заходи безпеки окупантів цілком реальний і може бути раптовим і несподіваним. Таку думку висловив експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак в ефірі телеканалу FREEДОМ, передають Патріоти України.

Він звернув увагу, що ремонт Кримського мосту для окупантів та місцевих колаборантів – це величезна можливість збагатитися за рахунок різних корупційних схем.

"Крім сакрального значення міст — це велика каструля, з якої можна їсти дуже багато і дуже довго. Ніхто грошей шкодувати на цю штуку не буде. Зараз є вікно можливостей намалювати все, що завгодно в кошторис", — каже експерт.

Ступак наголосив на професіоналізмі українських спецслужб (які до речі заперечують причетність до вибухів).

"Зверніть увагу, Кримський міст страждає дуже креативно... У жовтні минулого року він постраждав, коли вантажівка, начинена вибухівкою, проїхала Кримським мостом і вибухнула якраз у той момент, коли з ним порівнявся ешелон з паливом... Почали перевіряти всі автомобілі .

Наші спецслужби спрацювали на випередження, вирішили більше не тягати машини на міст, вирішили вдарити під мостом із використанням дронів. Спрацювало. При тому, що там була велика охорона, надводні кораблі, катери протидиверсійні.

Росгвардія патрулювала із переносними зенітними комплексами... Зрозуміло, що зараз посилять (охорону), кораблі виставлять біля кожної опори. Нехай краще корабель втопиться, а міст не постраждає. Я більше, ніж впевнений, що третій удар може бути раптовим і несподіваним", – підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...