Кринки стають черговим синонімом героїзму українців: ЗСУ тримають позиції на лівому березі Дніпра, попри спроби окупантів вибити морпіхів, - ISW

Українські морські піхотинці продовжили утримувати позиції на східному (лівому) березі Херсонської області 9 грудня на тлі спроб Росії витіснити українські сили з позицій у Кринках. Про це у своєму свіжому звіті пише Інститут вивчення війни (ISW).

За даними вашингтонських аналітиків, у Кринках (30 км на північний схід від Херсона і 2 км від річки Дніпро) Сили оборони утримують позиції.

Український Генеральний штаб повідомив 9 грудня, що його війська утримують позиції на лівому березі Дніпра.

Російські військові блогери стверджували, що окупанти завдають ударів по українських позиціях і топлять човни, якими намагаються переправити український особовий склад до Кринків.

Київський військовий оглядач Костянтин Машовець раніше заявив, що російські війська намагаються просунутися на схід від Кринків і зміцнюють оборону на південний захід від Олешок (7 км на південь від Херсону і 4 км від Дніпра), біля Підлісного (8 км на південь від Херсону і 6 км від Дніпра) і біля Кардашинки (7 км на південь від Херсона і 2 км від Дніпра).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...