Критично важливо для держави чи "кварталівці" попросили? Українці вибухнули мемами на рішення влади щодо броні від мобілізації для працівників цирку

Під час президентської компанії 2019 року Зеленський запустив такий челендж - як у воду дивився

Указ Міністерства культури та інформаційної політики України про визнання цирків "критично важливими" для економіки в час війни сколихнув українське суспільство. Користувачів також обурило право для працівників цирку отримувати бронювання від мобілізації.

Сьогодні "олії у вогонь" підлив виконувач обов'язків міністра культури Ростислав Карандєєв, який заявив, що його "обурив хейт" навколо цієї теми і це мовляв "звичайна неповага до людей сфери, які чесно і якісно роблять свою роботу". А "дирекція пересувних циркових колективів України - не вуличне шапіто", наголосив чиновник.

З цього приводу український сегмент соцмереж заполонили різні меми та жарти.

Нагадаємо, під час дії воєнного стану в Україні мобілізації підлягають всі чоловіки віком 18-60 років. Але є певні винятки - "заброньовані" працівники критично важливих компаній, органів державної влади та інші.

Раніше стало відомо, що Міністерство культури та інформаційної політики підтвердило бронювання від мобілізації працівникам телемарафону Єдині новини і працівникам цирків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...