Криваві гроші "небариги": На головному пропагандистському телеканалі Росії прем'єра чергових "Сватів" Зеленського

Володимир Олександрович дорікає Порошенку за Липецьку кондитерську фабрику, яку відкрили мирного 2001 року і котра припинила своє існування протягом 2014-17 років. Зеленський же продовжує вести бізнес з пропагандистами держави-агресора на 9-му році війни

Показом телесеріалу “Свати” студії “Квартал 95” на телеканалі “Росія-1” президент Володимир Зеленський заробляє брудні політичні гроші під час дуже серйозної військової ескалації з Росією. Про це заявив депутат Верховної Ради від фракції “Голос” Андрій Осадчук, зазначають Патріоти України

“Я вважаю, що це брудні політичні гроші, які заробляє Зеленський під час дуже серйозної ескалації з Росією. Якщо ми сьогодні обговорюємо реальну підготовку до можливої розширеної агресії, то крутити свій медіапродукт у Росії є як мінімум із політичної точки зору злочинним”, – заявив депутат.

За його словами, що вищевказана ситуація дуже яскраво свідчить хто такий Зеленський і яке його справжнє ставлення до того всього, що відбувається навколо країни та наскільки він був щирим, коли він висловлював свої претензії ще тодішньому президентові Петру Порошенку за Липецьку фабрику “Roshen” на початку війни.

“Українська держава станом на кінець 2021 року перетворилася на таку собі конституційну диктатуру. На жаль, майже всі рішення в країні приймає Володимир Зеленський. Тому якщо ви ставите мені питання, чи повинна тоді держава Україна, це питання одній людині: “Чи повинен Зеленський якось прийняти цю ситуацію, чи якось на це відреагувати, чи якось це обмежити”, – так відповів депутат на запитання, чи має держава реагувати на показ на російському телебаченню продукції “Квартал-95”.

Нагадаємо, що президент країни-агресора Володимир Путін підписав указ про відзначення орденом Дружби актора, Федора Добронравова, який відомий своїми ролями в серіалі “Свати”.

Крім того, Служба безпеки України скасувала заборону на в’їзд на територію України російському акторові Федору Добронравову. Заборону на в’їзд на територію України було скасовано в червні 2019 року у зв’язку з рішенням суду, який визнав незаконною заборону СБУ на в’їзд Добронравову в Україну на три роки.

Водночас колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду дозволила показ в Україні раніше забороненого серіалу “Свати”.

Зазначимо, у 2018 році тодішній художній керівник Студії “Квартал 95” Володимир Зеленський записав кілька емоційних відеозвернень через заборону в Україні серіалу “Свати”.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...