Криваві події в Ізраїлі можуть допомогти Путіну наблизитися до його маніакальної ідеї "нової Ялти", - Чубаров

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін може скористатися нападом палестинської терористичної організації ХАМАС на Ізраїль, щоб спробувати розподілити світ між кількома сильними державами. Таку думку висловив 8 жовтня у Facebook голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України.

"Криваві події в Ізраїлі, викликані збройним виступом ХАМАС, який миттєво перетворився на насильство над цивільним населенням, якщо навіть і не змістять фокусу міжнародної уваги з російсько-української війни на Близький Схід, то можуть допомогти Путіну – за допомогою арабських держав і Китаю – наблизитися до ідеї "нової Ялти", що ним виношується з маніакальною одержимістю. Простіше кажучи, щодо розподілу світу між п'ятьма державами, які, за Путіним, "несуть особливу відповідальність за збереження цивілізації", – написав він.

Голова Меджлісу зазначив, що розшифровувати, до якої із цих п'яти держав має "відійти" Україна, "немає необхідності". "Ось уже Кремль оголосив, що завтра, 9 жовтня, до Москви на переговори прилітає генеральний секретар Ліги арабських держав. Уникнути такого варіанта розвитку [подій] удасться, якщо криваве протистояння в Ізраїлі не розростеться найближчими днями в масштабні воєнні дії", – вважає Чубаров.

Він закликав відвідувачів своєї Facebook-сторінки утриматися від сварок між українцями під час обговорення ізраїльського питання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...