Ксенія Мішина здивувала, як у неї вимагали доплатити 60 тис. грн за багаж

Українська акторка Ксенія Мішина після тривалої відпустки у теплих країнах поділилася деталями поїздки назад до України. Акторка зі своїм сином їхала додому з пересадками, трьома різними літаками. На своїй сторінці в Instagram Мішина зазначила, що вже під час посадки на перший літак у них трапилася неприємна ситуація, передають Патріоти України.

Так, за надмірну вагу її валіз акторку попросили доплатити 60 тис грн. За словами Ксенії, всьому причина – різні правила вимірювання багажу різними авіакомпаніями.

Ксенія Мішина / © instagram.com/misha.k.ua

Втім, знаменитість врятувала щаслива зустріч з незнайомкою, яка була місцевою мешканкою. Саме вона запропонувала Ксенії привезти свою валізу, щоб взяти її як ручну поклажу.

"Поки я стояла очманівша біля реєстраційної стійки, не повірите, до мене підійшла жінка. Ми з нею познайомилися і вона сказала, що мені допоможе, що живе неподалік і зараз привезе свою валізу, щоб я її взяла як ручну поклажу. Бо у мого сина була вже ручна поклажа, валіза, а у мене була тільки сумочка. І ось таким чином ми вирішили цю проблему", - розповіла Мішина.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...