Ксенія Мішина зустрілася зі своєю мамою, яка прилетіла з окупованого Криму (фото)

Українська акторка Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками радісною звісткою. Вперше за два з половиною роки артистка побачилася зі своєю мамою, яка живе в окупованому Криму. Як розповіла Мішина у сторіз своєї сторінки в Instagram, близькі люди зустрілися у Туреччині, передають Патріоти України.

Там зараз Ксенія перебуває разом з 11-річним сином Платоном і там зустріла маму з літака. Зустріч була дуже теплою, Платон міцно обіймав бабусю, а Ксенія цілувала маму і не втримала сліз.
"Ура, нарешті! 2,5 роки я не обіймала свою маму, а мій син свою бабусю. Вчора 12 годин дороги, з яких я дві години блукала і пропускала всі можливі й неможливі повороти. Проїхала пів Туреччини. Наплакалася від щастя зустрічі з мамою і пів ночі не спала від емоцій", – поділилася Мішина.

Ксенія Мішина з сином і мамою / © instagram.com/misha.k.ua

Також артистка розповіла, що зараз вона з рідними людьми перебуває у в курортному містечку Фетхіє. До слова, 18 червня Мішина відсвяткує день народження, тож вона не просто так зібрала найрідніших саме зараз. Певно, зірка планує зустріти 34-річчя у тісному сімейному колі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...