Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України.

Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати найманців із глобального півдня. "Агент "Атеш" зі штабу угруповання військ "Центр" зс РФ повідомляє, що кубинські найманці, що воюють на Покровському напрямку у складі 428 мотострілецького полку, ліквідували свого командира. Причиною стали постійні приниження, побої та забирання зарплати у заробітчан із Латинської Америки", - йдеться у повідомленні.

Кубинців, які ліквідували командира, вже перевели у Ростовську область. "Командування полку звернулося до генштабу з проханням замінити іноземних найманців на російських солдатів. Наш агент стежитиме за ситуацією та інформуватиме нас. Можемо зробити висновок, такі ситуації виникають іноді, але де вони стають громадськими. Російське керівництво не шкодує життя навіть своїх громадян, не кажучи вже про іноземців", - пишуть партизани.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Таке малоймовірно в умовах війни": Пасажирський літак з Росії раптово помітили над Харківщиною

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:30

У повітряному просторі України помітили пасажирський літак. У соціальних мережах пишуть, що це був Boeing 777 – рейс Москва-Анталія, передають Патріоти України. Зазначається, що борт зайшов у повітряний простір у Харківській області у напрямку Бахмута....

Окупант намагався відбитися від дрона, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:16

Російській загарбник, який опинився сам на сам з українським дроном, вирішив відбиватися від нього палицею. Відповідне відео розмістив журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Мабуть, перший у військовій історії випадок застосування бойової...