Куди поділися 1,2 млн Сил оборони? Жданов розповів, чому до Бахмута не кидають всі резерви

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому українське командування не підтягує всі резерви до Бахмута, якщо Сили оборони України становлять близько 1,2 млн людей. Про це він розповів у своєму youtube-каналі, передають Патріоти України.

Експерт наголосив, що в України – майже 3,5 тис. км кордону, який потрібно охороняти. "1,2 млн – це Сили оборони, а не ЗСУ. Туди входять тероборона, Нацгвардія, прикордонники, Нацполіція тощо. Збройних сил набагато менше. Нам потрібно тримати оборону на всьому нашому кордоні з Білоруссю і Росією. Також потрібно тримати гарнізони на узбережжі Чорного моря. Без цього теж не обійтися – а раптом буде висадка ворожого десанту", – зазначив він.

Жданов пояснив, що командування не може вивести війська, наприклад, із Сумської чи Чернігівської області. "Адже тоді туди зайдуть диверсійно-розвідувальні групи. Побачать, що нема наших військ, підуть батальйонно-тактичні групи РФ – буде нове вторгнення", – наголосив експерт.

Він запевнив, що до Бахмуту час від часу підходять необхідні резерви – "можливо, не в такій кількості, як би хотілося, але вони є".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...