Куди подівся Валерій Залужний - питання без відповіді? - Тарас Чорновіл

"Тут мені пересилають повідомлення двох людей, що з Залужним усе чудово. "Він вийшов з короткочасної відпустки й стажується до роботи в посольстві". Це Луценко. І ще Олег Шарп із США передає, що там усе просто чудово, а хто не вірить, може прийти о 9:00 до МЗС і побачити. Із США, штат Флорида, видно краще. Я в Києві. О 9:00 на Михайлівській не був, але там працюють багато знайомих, які в цей час Залужного там не зустрічали й нічого не чули. А якби він хоч раз зайшов у МЗС, то там би всі гуділи. Тому для мене деякі отакі нав'язливі повідомлення, що все нормально, є дивними", - пише політолог Тарас Чорновіл у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Я дуже хочу, щоб усе виявилося саме так. І я якраз не бачу жодної зради, а буду вітати ситуацію, якщо Залужний зможе виїхати до Лондона. Наводив аргументи, чому зараз це для нього найкраще рішення. Але, панове, це абсолютно НЕ НОРМАЛЬНО! Більше двох місяців тому зникає найпопулярніша людина в Україні, наш Головнокомандувач, якого ненавидить ворог зовнішній і не терпить внутрішній. З того часу один дрібний пост у телеграм до 24 лютого. І все. Усі наближені мовчать, усі пропагандони сперше хляпали брудом, а потім замовкли, влада тупо не дає повідомлень. Сам Залужний, який мав би просто сказати: усе добре, дайте відпочити, мовчить.

І за понад два місяці появляється якесь повідомлення від Луценка. І все! Це єдине повідомлення, без джерел, без поситлань, без підтверджень, у стилі просто сказати, аби сказати. Тільки Луценка повторюють кілька каналів та медіа. Жоден дипломат (нинішній чи колишній) жодним словом цього не підтверджує. Панове, ви дійсно вважаєте, що це нормально???

Ну-ну... То я й не дивуюся, що тим, для кого все в такиій ситуації "Ок", не існує й справи Червінського, Нема інтересу до Дудіна й Малахова. Й перед Гримчаком вибачатися не потрібно...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...