Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Православна церква України 31 липня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Євдокима Каппадокіянина, а також відзначає винесення древа чесного Хреста Господнього і заговини на Успенський піст. За старим стилем сьогодні згадують священномученика Оме...
"Швейцарія, схоже, оговталася від ганьби свого сумнозвісного нейтралітету часів Другої світової війни, який дозволяв їй приховувати криваві нацистські гроші. Вирішила, що може повторити. Уже третю добу воєнні злочинці з РФ виступають там із трибун черг...