Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Ставка призначила командирів армійських корпусів, визначений їх склад. Організаційні зміни мають відбутись протягом місяця. Рішенням Верховного головнокомандувача В.Зеленського, головнокомандувача ЗСУ О.Сирського, командувача НГУ О.Півненко призначено...
Перша леді США Меланія Трамп після чотиритижневої відсутності повернулася до Вашингтона. Президент Дональд Трамп разом із дружиною відвідав прийом для членів Національної асоціації губернаторів у Східній кімнаті Білого дому, передають Патріоти України....