Кулінар Ярославський відповів, на що витрачає гроші, і розповів про своє ставлення до дорогих страв

Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.

«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.

Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 22 травня. Чому українці спрадавна цього дня не вживали недоварені яйця та нащо збирали волошки в полі

четвер, 22 травень 2025, 7:05

Християни східного обряду 22 травня за новим стилем (4 червня за старим) вшановує пам'ять мученика Василіска і сербського князя Іоанна Володимира. За юліанським календарем цього дня згадували святителя Миколая Чудотворця, а свято сьогодні називали Мико...

Навіть пропагандисти Соловйова в шоці: Мафія "чорних вдів" захопила Росію (відео)

середа, 21 травень 2025, 23:00

"Здавалося б, падати вже нікуди - і тут із дна постукали. Всі добре знають про мародерство і злочини російської армії, про м'ясні штурми і "каліч-полки", про солдатів, яких саджають в ями їхні ж командири, щоб забрати зарплатні картки. Та ось нова схем...