
Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Президент України Володимир Зеленський у суботу, 6 грудня, провів двогодинну телефонну розмову з представниками США Стівом Віткоффом та Джаредом Кушнером. Вони обговорили питання територій та гарантії безпеки для України. Про це повідомило видання Axio...
Кандидатом на посаду голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації розглядають Євгена Ситниченка, який зараз очолює Криворізьку районну державну адміністрацію. Про це написав правозахисник Сергій Наумович, передають Патріоти України. За да...