Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
1. Відомі на даний момент факти справи: . згідно з матеріалами військово-тактичної експертизи, проведеної ДБР, в перший день наступу РФ на Харків 10.05.24 у смузі ОТУ "Харків" відбувся незапланований відхід деяких підрозділів 125-ї бригади з ряду пози...
Оперативно-стратегічне командування "Хортиця" заявило про ризик оперативного оточення Великої Новосілки: https://censor.net/.../bilya-velykoyi-novosilky-na... . Оперативне оточення там по факту є, це видно на будь-якій карті, ОСУВ просто адекватно реа...