
Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Мережею шириться відео жахливого влучання по цивільному об'єкту, передають Патріоти України. Щодо можливих жертв інформації наразі немає. "У Голосііївському районі пожежа. Попередньо, палає СТО", - повідомив мер Києва Віталій Кличко.
Православне свято 27 грудня (9 січня за старим стилем) - день пам'яті першого християнського мученика та апостола від 70-ти Стефана, який постраждав за віру в Ісуса Христа. У народному календарі - Степанів день. За юліанським календарем - день пам'яті ...