Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Християни східного обряду 22 травня за новим стилем (4 червня за старим) вшановує пам'ять мученика Василіска і сербського князя Іоанна Володимира. За юліанським календарем цього дня згадували святителя Миколая Чудотворця, а свято сьогодні називали Мико...
"Здавалося б, падати вже нікуди - і тут із дна постукали. Всі добре знають про мародерство і злочини російської армії, про м'ясні штурми і "каліч-полки", про солдатів, яких саджають в ями їхні ж командири, щоб забрати зарплатні картки. Та ось нова схем...