Кулінар Ярославський відповів, на що витрачає гроші, і розповів про своє ставлення до дорогих страв

Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.

«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.

Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обговорили гарантії безпеки та території: Деталі двогодинної розмови Зеленського з Віткоффом і Кушнером - Axios

субота, 6 грудень 2025, 22:27

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 6 грудня, провів двогодинну телефонну розмову з представниками США Стівом Віткоффом та Джаредом Кушнером. Вони обговорили питання територій та гарантії безпеки для України. Про це повідомило видання Axio...

Головою Дніпропетровської обладміністрації планують призначити друга Юзіка із "Кварталу", - правозахисник

субота, 6 грудень 2025, 22:14

Кандидатом на посаду голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації розглядають Євгена Ситниченка, який зараз очолює Криворізьку районну державну адміністрацію. Про це написав правозахисник Сергій Наумович, передають Патріоти України. За да...