Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Хто тільки не висловився з приводу прогнозів аналітиків JPMorgan з приводу сценаріїв закінчення війни в Україні. Нагадаю: нам напророчили на 50% "грузинський" сценарій – поступове залишення сам на сам із росією і падіння до її сфери впливу. Інші сценар...
У публічному просторі дедалі частіше звучать голоси ностальгії за радянським минулим: мовляв, "тоді все було справжнє", "їжа – натуральна". Серед найбільш згадуваних продуктів – знамените радянське морозиво і густа сметана, в яку, як люблять повторюват...