Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський відповів, на що витрачає гроші під час війни і розповів про своє ставлення до дорогих страв. В інтерв'ю Люкс ФМ 44-річний кулінар зізнався, що не є великим шанувальником наддорогих страв, передають Патріоти України.
«Можна покласти сусальне золото, чорну ікру і ще фуа-гра присипати. І страва буде найдорожчою. Не можу сказати, що люблю дорогі страви. Воно, звісно, має гарний вигляд, але мені гребінець смачніший», — повідомив він.
Ярославський також зізнався, що витрачає гроші лише на харчування і донати. «Дві найбільші статті витрат — це харчування і донати. Чого я хочу досягти? Зараз нічого немає. Зараз дуже складно з планами на майбутнє», — зізнався шеф-кухар.
Журналіст Віталій Портников заявив, що Дональд Трамп обрав інший підхід щодо припинення вогню на російсько-українському фронті - через поступки диктатору Путіну. Про це він сказав в етері "Еспресо", передають Патріоти України. «Я взагалі вважаю, що Дон...
Пілоти FPV підрозділу WORMBUSTERS 414-ої бригади СБС ліквідували російського загарбника. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах командувач Сил безпілотних систем майор Роберт Броуді, інформують Патріоти України. Увага! Не рекомендовано до пере...