Кулінар Клопотенко після загадкового весілля здивував відповіддю щодо своїх стосунків

Відомий український кухар Євген Клопотенко після загадкового весілля з відомою співачкою відповів на запитання, чи перебуває він у романтичних стосунках, передають Патріоти України.

Подробицями особистого життя шоумен поділився на шоу "Пекельні борошна". Гостею нового випуску стала співачка Юлія Саніна. Під час приготування страви виконавиця поцікавилася, чи є в Євгена зараз романтичні стосунки. "А дівчина в тебе є чи хлопець?" – поцікавилася співачка.

Клопотенко не став приховувати, а відверто відповів, що наразі самотній. Як зізнався кухар, йому поки не вдається організувати своє особисте життя. "Та ні, ти що. Яка дівчина? Немає в мене ні дівчини, ні хлопця. Мені щось не вдається це організувати", – відповів шоумен.

Зазначимо, наприкінці жовтня Євген Клопотенко здивував новиною, що одружився з відомою співачкою. Кухар навіть показував фото та відео з весілля. Виявилося, що це був несправжній шлюб. Євген Клопотенко разом з приятелями організував благодійний збір, а таким чином хотів привернути більше уваги користувачів.

До речі, про свої стосунки кухар раніше теж розповідав. Євген ділився, що в нього є обраниця, яка родом з Миколаєва. Однак, схоже, пара розійшлася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...