Українська шеф-кухарка, суддя кулінарного реаліті МастерШеф на СТБ Ольга Мартиновська в інтерв'ю Славі Дьоміну також розповіла, що її ресторан у Франції закрився через пандемію, передають Патріоти України.
«З друзями ми відкрили ресторан, але нас ковід розлучив. Ресторан понад рік був закритий і я в цей час приїхала до Києва. Знімалася в МастерШеф. Зараз ресторан функціонує. Залишився головний партнер, але нова команда, концепція. Відносини не збереглися», — зазначила Мартиновська.
Кулінарка хотіла б відкрити свій ресторан у Києві. «Постійно це бажання. Є сенс, резон відкривати ресторан у Києві навіть зараз. Так, це ризик, страшно. Завжди настають якісь кризи. Ризик є завжди. Сенс є. Людей у Києві менше не стало. Просто змінилася публіка. Приїхав Харків, Одеса, Дніпро. Гроші в інвесторів є. У середньому, один мільйон доларів на ресторан. За 100 можна відкрити хіба що кіоск. Як би ти не старався. Гідний ресторан у середньому коштує ось стільки», — розповіла шеф-кухарка.
Мартиновська, у якої є свої кулінарні курси, відповіла, скільки зараз заробляє: «У 2021 курси були моїм основним джерелом заробітку. Зараз основне джерело прибутку, це робота на телебаченні. Два сезони МастерШеф на рік ми робимо. Зарплатня у ведучих не величезна. Це додаткова складова, а також народна популярність, яка дозволяє мати рекламні інтеграції. Якщо розбити на рік, то буде десь 120−150 тисяч гривень на місяць. Це ще мої приватні вечері для заможних людей. Це може бути платня як мої 20 днів роботи на МастерШеф».
Сьогодні Еммануель Макрон прибув до Білого дому та проводить зустріч з американським лідером Дональдом Трампом. Під час розмови президент Франції поклав руку на коліно Трампа. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресконференцію. Під ча...
На території компанії "Брянський хімічний завод ім. 50-річчя СРСР" палає пожежа, яку видно на супутникових фото Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA). Пожежа почалась 24 лютого. Згідно з даними з космосу, палає...