Українська шеф-кухарка, суддя кулінарного реаліті МастерШеф на СТБ Ольга Мартиновська в інтерв'ю Славі Дьоміну також розповіла, що її ресторан у Франції закрився через пандемію, передають Патріоти України.
«З друзями ми відкрили ресторан, але нас ковід розлучив. Ресторан понад рік був закритий і я в цей час приїхала до Києва. Знімалася в МастерШеф. Зараз ресторан функціонує. Залишився головний партнер, але нова команда, концепція. Відносини не збереглися», — зазначила Мартиновська.
Кулінарка хотіла б відкрити свій ресторан у Києві. «Постійно це бажання. Є сенс, резон відкривати ресторан у Києві навіть зараз. Так, це ризик, страшно. Завжди настають якісь кризи. Ризик є завжди. Сенс є. Людей у Києві менше не стало. Просто змінилася публіка. Приїхав Харків, Одеса, Дніпро. Гроші в інвесторів є. У середньому, один мільйон доларів на ресторан. За 100 можна відкрити хіба що кіоск. Як би ти не старався. Гідний ресторан у середньому коштує ось стільки», — розповіла шеф-кухарка.
Мартиновська, у якої є свої кулінарні курси, відповіла, скільки зараз заробляє: «У 2021 курси були моїм основним джерелом заробітку. Зараз основне джерело прибутку, це робота на телебаченні. Два сезони МастерШеф на рік ми робимо. Зарплатня у ведучих не величезна. Це додаткова складова, а також народна популярність, яка дозволяє мати рекламні інтеграції. Якщо розбити на рік, то буде десь 120−150 тисяч гривень на місяць. Це ще мої приватні вечері для заможних людей. Це може бути платня як мої 20 днів роботи на МастерШеф».
Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького
У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...