Кулінарка Мартиновська зізналася, скільки коштує відкрити ресторан у Києві, і скільки зараз заробляє

Українська шеф-кухарка, суддя кулінарного реаліті МастерШеф на СТБ Ольга Мартиновська в інтерв'ю Славі Дьоміну також розповіла, що її ресторан у Франції закрився через пандемію, передають Патріоти України.

«З друзями ми відкрили ресторан, але нас ковід розлучив. Ресторан понад рік був закритий і я в цей час приїхала до Києва. Знімалася в МастерШеф. Зараз ресторан функціонує. Залишився головний партнер, але нова команда, концепція. Відносини не збереглися», — зазначила Мартиновська.

Кулінарка хотіла б відкрити свій ресторан у Києві. «Постійно це бажання. Є сенс, резон відкривати ресторан у Києві навіть зараз. Так, це ризик, страшно. Завжди настають якісь кризи. Ризик є завжди. Сенс є. Людей у Києві менше не стало. Просто змінилася публіка. Приїхав Харків, Одеса, Дніпро. Гроші в інвесторів є. У середньому, один мільйон доларів на ресторан. За 100 можна відкрити хіба що кіоск. Як би ти не старався. Гідний ресторан у середньому коштує ось стільки», — розповіла шеф-кухарка.

Мартиновська, у якої є свої кулінарні курси, відповіла, скільки зараз заробляє: «У 2021 курси були моїм основним джерелом заробітку. Зараз основне джерело прибутку, це робота на телебаченні. Два сезони МастерШеф на рік ми робимо. Зарплатня у ведучих не величезна. Це додаткова складова, а також народна популярність, яка дозволяє мати рекламні інтеграції. Якщо розбити на рік, то буде десь 120−150 тисяч гривень на місяць. Це ще мої приватні вечері для заможних людей. Це може бути платня як мої 20 днів роботи на МастерШеф».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...