Українська шеф-кухарка, суддя кулінарного реаліті МастерШеф на СТБ Ольга Мартиновська в інтерв'ю Славі Дьоміну також розповіла, що її ресторан у Франції закрився через пандемію, передають Патріоти України.
«З друзями ми відкрили ресторан, але нас ковід розлучив. Ресторан понад рік був закритий і я в цей час приїхала до Києва. Знімалася в МастерШеф. Зараз ресторан функціонує. Залишився головний партнер, але нова команда, концепція. Відносини не збереглися», — зазначила Мартиновська.
Кулінарка хотіла б відкрити свій ресторан у Києві. «Постійно це бажання. Є сенс, резон відкривати ресторан у Києві навіть зараз. Так, це ризик, страшно. Завжди настають якісь кризи. Ризик є завжди. Сенс є. Людей у Києві менше не стало. Просто змінилася публіка. Приїхав Харків, Одеса, Дніпро. Гроші в інвесторів є. У середньому, один мільйон доларів на ресторан. За 100 можна відкрити хіба що кіоск. Як би ти не старався. Гідний ресторан у середньому коштує ось стільки», — розповіла шеф-кухарка.
Мартиновська, у якої є свої кулінарні курси, відповіла, скільки зараз заробляє: «У 2021 курси були моїм основним джерелом заробітку. Зараз основне джерело прибутку, це робота на телебаченні. Два сезони МастерШеф на рік ми робимо. Зарплатня у ведучих не величезна. Це додаткова складова, а також народна популярність, яка дозволяє мати рекламні інтеграції. Якщо розбити на рік, то буде десь 120−150 тисяч гривень на місяць. Це ще мої приватні вечері для заможних людей. Це може бути платня як мої 20 днів роботи на МастерШеф».
На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 2022 року батько заступника генпрокурора Ігоря Мустеци Василь Мустеца вивіз до Румунії $1,1 млн і €100 тис. Про це йдеться в розслідуванні hromadske, яке опублікували 4 червня, передають Патріоти У...
У березні цього року з численними переломами в Дубаї знайшли українську модель Марію Ковальчук. Зараз ще офіційно триває розслідування у цій справі, однак російська блогерка Тетяна Можегова, яка збирає деталі про трагедію, розкрила нові подробиці, пере...