"Кумиром Путіна виявився зовсім не Сталін", - Портников

"Українська розвідка повідомляє, що Росія готується до великої провокації на кордоні України з Білоруссю. Її мета – переконати Лукашенка взяти участь у війні проти України, а також створити у білоруського суспільства підтримку війни", - пише оглядач Віталій Портников на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цікаво, що головною постаттю у проведені цієї провокації розвідка називає одіозного російського пропагандиста Владіміра Соловйова. Останніми роками путінський режим використовує його для виконання найбрудніших пропагандистських завдань у телевізійному ефірі Росії.

Соловйова обрали для того, щоб створити потрібну для Росії картинку провокації. Вона, до речі, нагадуватиме знамениту провокацію, яка була вчинена режимом Адольфа Гітлера напередодні нападу на Польщу, і стала стартовим вистрілом напередодні Другої світової війни.

Тоді німецькі пропагандисти повідомляли, що нібито поляки захопили німецьку радіостанцію, чого насправді ніколи не було. Насправді цю ж радіостанцію захопили есесівці, переодягнені у польську військову форму.

Абсолютно очевидно, що росіяни продовжують використовувати гітлерівські практики, а Соловйов працює по методичках Геббельса та інших майстрів пропагандисти Третього рейху. Це й не дивно, адже сучасна Росія з захопленням ставиться до цієї форми державної організації. Такої кількості посилань на гітлерівських соратників, кількості книжок про історію Третього рейху та його лідерів ви не знайдете у жодній іншій країні світу.

Гітлер є набагато більшим кумиром Путіна, аніж Сталін. Соловйов та інші російські пропагандисти намагаються наслідувати Геббельса. Адже все те, що ми бачимо та чуємо від них, є реальним віддзеркаленням тієї жахливої політики у галузі війни та пропаганди".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...