Куратори змусили повернутися в Донецьк? Куди їздив ватажок "ДНР" Пушилін (відео)

Ватажок так званої "ДНР" Деніс Пушилін міг виїхати до Росії через успіхи українських військових на сході. Однак його, ймовірно, примусово повернули в Донецьк. Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"В принципі, ми здогадуємося, що він був у Росії. З якою саме метою він був у Росії – це питання. Враховуючи, що наш прапор вже у Святогірську, зрозуміло, що він хотів втекти. Мабуть, його просто повернули назад під якимось примусом, пояснюючи, що він уже нікуди не втече. Тому він як може там підтримує бойовий дух", - пояснив Андрющенко.

За словами радника міського голови Маріуполя, ми бачили лише відео Пушиліна, де він нібито на площі Леніна звертається до мешканців окупованого Донецька. Тому важко сказати, де він насправді. "Знову ж таки, ми публічно бачили за добу, як вийшло його звернення наче з площі Леніна в Донецьку. Принаймні, дуже схожа площа. Потім він був на етері у Соловйова в бункері своєму. Подивимося, де він насправді. Сподіваємося, що він нікуди не втече, тому що він має відповідати за все, що нароблено, аби потім не кортіло, як-то кажуть", - резюмував Андрющенко.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...