Курс на тотальний розвал інституцій швидко тягне нас вниз. Це загрожує смертю, - Валерій Пекар

Чим швидше крихкі елементи системи стануть менш важливими, тим швидше з'явиться простір для появи антикрихких елементів, які забезпечать цілій системі виживання.

"Чи хочу я подальшого падіння рейтингу президента? Ні, не хочу, бо в умовах розвалу інституцій під впливом кризи країна може швидко зануритися у хаос, вигідний лише нашим ворогам. Я не хочу падіння від цивілізованого феодалізму статусів і привілеїв до дикого феодалізму сили і страху", - пише викладач Києво-Могилянської бізнес-академії Валерій Пекар, передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, хочу, бо коли рейтинг знизиться до певної позначки, то президент і його оточення зрозуміють, що щось робиться не так. Усвідомлення помилок - перший крок до зміни поведінки. Поки все чудово, буде продовжуватися нинішня практика.

Ні, не хочу, бо коли рейтинг знизиться до цієї позначки, то не відбудеться усвідомлення помилок, а вся вина покладатиметься на політичних опонентів, попередників та міжнародних партнерів, які спільними зусиллями знищили гарного хлопця з добрими намірами.

Так, хочу, бо нинішній курс на тотальний розвал інституцій тягне нас вниз швидше, ніж будь-яка криза. Ми стаємо занадто крихкими, і це загрожує смертю. Чим швидше крихкі елементи системи стануть менш важливими, тим швидше з'явиться простір для появи антикрихких елементів, які забезпечать цілій системі виживання".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...