Курська операція відкрила "третій шлях" виходу з війни – західні аналітики

Операція ЗСУ в Курській області Росії, ймовірно, допомогла у досягненні стратегічної мети – уможливила переговори, засновані на взаємному обміні землями. Про це пише американський журнал Foreign Policy, передають Патріоти України.

Видання зазначає, що такі переговори "встановлюють надійний третій шлях виходу з цієї війни", коли капітуляція України виключена, а повна перемога наразі малоймовірна. На Заході сходяться у тому, що "Україна і Росія в кінцевому підсумку повинні будуть сісти за стіл переговорів і піти на поступки, щоб покласти край війні", йдеться у статті. І, поки українські війська зберігатимуть присутність на російській території, Москва не зможе претендувати на будь-яку перемогу у війні. "Окупувавши російську територію, принаймні теоретично, Київ створив прецедент, яким він може завершити війну на свою користь", – пише журнал.

Зазначається, що у Курській області з'явилася "українська теорія перемоги" – в Україні розраховують, що зможуть обміняти захоплені російські землі на свої. "Операція в Курській області, принаймні, значно зміцнила позиції України на будь-яких майбутніх переговорах", – резюмували у Foreign Policy.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спину надірвав, геморой наростив. Досить": Дмитро Ступка у США влаштувався на роботу, але звільнився в перший же день

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:00

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, улаштувався на роботу в мувінг, але витримав на цій роботі лише один день. Про це він повідомив 8 жовтня, розмістивши в Instagram Stories відео, у якому його знято за кермом автомобіля-перевізника, ...

"Резніков не побоявся мене запросити": Відомий журналіст запідозрив, що Умєров його злякався

вівторок, 8 жовтень 2024, 21:53

Міністр оборони України Рустем Умєров запросив журналістів на зустріч "не під запис", але побоявся запрошувати відомого журналіста-розслідувача Юрія Ніколова. Про це Ніколов написав у своєму Facebook, передають Патріоти України. "Колеги повідомили, що ...