Квітень стане місяцем любові і пристрасті для шести знаків Зодіаку - зустрінуть свою другу половинку

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які дуже швидко відходять від розриву стосунків і вступають в нові, тепер вони розповіли, кому зі знаків пощастить в квітні зустріти свою любов. Про це пише rsute.ru, передають Патріоти України.

Овен

У квітні представникам цього знаку буде все по плечу і ніякі перепони їх не злякають. Астрологи попереджають про те, що в любовній сфері очікуються деякі проблеми. Але, одиноких Овнів чекає початок бурхливого роману.

Телець

Як і для Овнів, квітень для Тельців стане вдалим місяцем. Гороскоп рекомендує прислухатися до інтуїції, а також проявити витримку і наполегливість. Самотні Тельці особисте життя зможуть налагодити. А одружені зміцнять відносини з другою половинкою.

Лев

У Львів буде багато сил і енергії. Зірки рекомендують їм прислухатися до порад досвідчених колег. В особистому житті ніяких особливих змін поки не буде. Гороскоп удачі попереджає, що у деяких Львів може початися службовий роман.

Терези

У квітні у Терезів справи на роботі йтимуть на відмінно. Навіть якщо не прикладати зусиль. В особистому житті все складається також добре. Самотні Терези зустрінуть свою другу половинку. А ті, хто вже у відносинах зміцнять любов.

Скорпіон

Бажання Скорпіонів почнуть виконуватися в квітні. Досягнення і нагороди чекають всіх під цим знаком. В особистому житті чекають приємні зміни. Самотні Скорпіони знайдуть свою другу половинку, а бурхливий роман призведе до шлюбу.

Водолій

У квітні без труднощів не обійдеться, але Водолії впораються з ними. Гороскоп удачі радить розширити ділові зв'язки. У цьому місяці самотні Водолії зустрінуть свою долю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...